Over and out

Ligger i soffan och är kissnödig. Men tänkte skriva lite först. Mest för att jag känner för det. Skickade Tony i säng för en timme sedan eftersom han enbart gnällde om att han var trött, plus försökte sova när han diskade. Det är inte lätt att vara pigg när man ska åka hemifrån vid sextiden och det är ljust på kvällarna samt bor ihop med någon som börjar vid 10-tiden. Våra middagar blir så himla sena. Jag är hemma vid 18-tiden och då vill jag strecha eftersom jag i regel stått upp hela dagen. Och eftersom Tony inte har fantasi till att tänka ut mat han kan/vill laga mer än max två kvällar i rad, så blir det jag som lagar mat. (Dessutom blir min mat godare, eftersom jag tycker om att laga mat. Viktig krydda.) Idag hade vi ätit upp vid åtta-tiden. Då blir hela livet förskjutet. Men imorgon får Tony göra mat. Tacos. (Ja, det var jag som bestämde mat.)
 
Har för övrigt fått utökade arbetsuppgifter på jobbet. Så inte nog med att jag guidar och ibland kan få städa på Tjolöholms slott, så står jag även i Slottsbutiken. Och inte bara som rastavlösare, utan öppnar och stänger och så där. De behövde yttlerligare en som kunde butiken (tidigare var de bara två) och det passade bäst med mitt schema. Så det blev jag. Känns bra att kunna flera områden och inte bara ett. Men behöver mer tid. Blir lätt knasigt. Igår hade jag 200 kronor för mycket i kassan vid stägning. Idag 200 för lite. Tänker att det jämnar ut sig. Bara det stämmer imorgon.
 
För övrigt går jag runt och är konstant sugen på något. I största allmänhet. Något att tugga på. Brukar bli en chokladbit...
0 kommentarer