Arbetsfördelning osv

Fick skjuts till och från jobbet av kollegor och nu ikväll åkte Tony och jag till skolan för att få hem bilen. Först provade vi att putta igång bilen. Gick ej. Dock gick den att bogsera igång, så jag kunde köra den hem. Himla tur - hade varit drygt att köra de där milen i trettio kilometer i timmen. Bogserad. Tony fick tag i en begagnad startmotor av en kompis, som han ny har bytt. Att det var startmotorn som var felet visste vi sedan innan och nu när Tony bytt så verkar det fungera som det ska. Är så himla glad för detta! Min motprestation mot att få en fungerade bil? Att diska. Vilket egentligen är Tonys uppgift, men vad gör man inte för att få en bil som fungerar?
 
 
Tonys kusins band som ställer upp i P3 Osignat.
 
0 kommentarer

Dumma, krånglande bil

Min bil har småkärvat ett tag. Eller rättare sagt startmotorn. Därför bor det en hammare i min bil så jag kan gå ut och bonka på den när bilen inte startar. Men idag när jag skulle hem från jobbet bokande jag på startmotorn flera gånger utan att bilen ville igång. Prövade även med extrabatteriet jag hade i bagagen för att se om bilen gick igång. Icke sa Nicke! Bilen står kvar på jobbet, reservbatteriet är på laddning här hemma och min kollega som bor i närheten var så snäll att hon körde hem mig från jobbet - och dit imorgon! Nu håller jag alla tummar och tår för att bilen går igång imorgon. För jag behöver den i helgen till Höstkursen.
 
0 kommentarer

KU-dag

Tre dagar av höstlovet arbetar vi i personalen. Eller rättare sagt vi ska ha KU-dagar - kompetensutvecklingsdagar. Dagens kompetensutveckling handlade om hur organisationen arbetade med språkutveckling. Det var klart 09:30. Sedan dess har det funnits diverse smågrupper som har planerat diverse saker. Jag har inte blivit tilldelad en enda, så jag har haft eget arbete hela dagen. (Man kan ju undra hur mycket nytt jag lär mig på det...) Vilket har inneburit en del fix inför Höstkursen till helgen, rättat klart de sista proven och hjälpt en kollega med diverse. Nu sitter jag här själv, då resten av arbetslaget är på möte och väntar ut tiden till klockan 16.00 då vi får gå hem. Kanske går jag hem något tidigare, är ju trots allt ombedd om att stanna extra kommande dagar...
 
 
0 kommentarer