Småkusiner

Huset är invaderat av sex pojkar under 11 år (var av den ena är min egna bror). Ni förstår att det är ett himla liv här. Jag har precis kittlat den yngsta så att han storkna. Dessutom börjar jag bli trött. Inte bra. För jag måste packa (vilket jag säger för typ femtioelfte gången till mig själv...)
Och nåt säger mig att jag har missat att alla har tagit tårta...
0 kommentarer

Valborg

Valborg idag och jag tillhör en av de tråkiga som aldrig har supit mig full. Framförallt för att jag inte fattar poängen med det. Sen förstår jag inte heller meningen med att titta på en fet eld. Kan man inte göra det alla andra dagar på året oxå? Så ikväll ska vi fira pappa, så jag kommer att sitta inne. Vilket för tillfället inte stör mig nämvärt, då det är tio grader, mulet och regnet mer eller mindre hänger i luften. Sen måste jag packa oxå, för jag ska på hajk imorgon. Jadu, hur ska man kunna göra det med släkten på besök? Det får lösa sig på nåt sätt.
Nu bör jag gå upp och byta ut min tshirt mot något lite festligare. Typ ett linne^^,


Just den här delen av min teckning vill jag bara äta upp^^,

0 kommentarer

Bill


Jag har gjort mitt första porträtt sen i höstas och det första jag är nöjd med på ca ett år. Det är sanslöst att jag inte har gjort något tidigare! Jag är framförallt väldigt stolt över att det är gjort i färg, med akvarellpennor. Jag har inte gjort ett riktigt porträtt i färg och framförallt inte ett i akvarell. Men jag är sjukt nöjd! Framförallt med skuggorna (checka näsan och läpparna!). Dock ser jag nu att ögonen är något skeva, för precis som vanligt blir den sida man gör först bäst. Vilket för mig är höger sida. Sen har jag lyckas dra i färgen lite, men det är smällar man får ta.
Bilden föreställer såklart Tokio Hotels sångare Bill. Orginalbilden som var typ den första som släpptes för ett år sen var något överretucherad (ex. saknas födelsemärket på hakan) och dreadsen var uppsatta i en knut i nacken, men jag pallade inte göra det komplicerat för mig. Och jag är sjukt nöjd! ^^,

1 kommentar