Snart Stockholm och 24!

Lånar systers dator. Orkar inte starta min egna. Ska åka till pendeln om en timme och sen vidare till Stockholm. Känns väldigt bra faktiskt.

Idag hade vi skolfotografering. När det personliga kortet var taget sa fotografen "Vad fint. Blev sextiotalsaktigt här." Då kändes det bra. Vi hade lite naturkunskap där vi såg på en film om havet. Min klass lät väldigt farcinerad.

Sen jag kom hem har jag övningskört en del, sovit och ätit. Nu ska jag bre mig en macka att ha med på tåget och byta om innan vi måste åka. Ha det så fint!

Systers WSJbid på alla flaggorna.
0 kommentarer

blöhöblöhblöhö

Varför går det så himla fort att packa nu för tiden? Att jag aldrig lär mig att det tar typ en kvart. Jag är opepp hur länge som helst för att jag måste packa och att "det tar en sådan lång tid", och så går det jättefort varje gång. Inte okej! Nu ska jag duscha och kvällsfika innan jag går och lägger mig. Imorgon är der skolkort som gäller. Ska se bra ut!
0 kommentarer

Jag är trött, som vanligt, men allt annat känns bra

Min mentor/svenska/relationer och mänskligt växande-lärare har varit barnvakt åt Elsa Billgren! Jag fick en mindre chock. Får kommentera det senare. Klarade inte riktigt av det då.
Och så har Underbara Clara skrivit ett väldigt klokt inlägg här.
Dessutom fick jag världens uppenbarelse idag när jag insåg att Tokio Hotel är riktigt bra. Jag satte igång min Mp3 på väg från skolan och första låten var Geisterfahrer. Jag dog lite.
Just nu sitter jag i min blåa tubhalsduk och tänker på hur mycket jag borde packa inför helgen. Efter att jag har skrivit en text till mitt PA om farmor. Mitt PA ska handla om mormor och farmor. Så nu vet ni. Om jag hinner övningsköra imorgon ska jag se till att vi kör inom Sytjänst i stan så att jag kan köpa svart garn. För då kan jag be farmor sticka en till halsduk åt mig. Jag känner mig ekonomisk och som en som skapar värde bakom saker och ting^^
(Och så är jag lite glad för att mamma och pappa har sagt att de betalar "alla kostnader som är förenade med studenten"^^)
Min studentmössa. Enkel och fin^^
0 kommentarer