Schilldringar

Schilldringar är namnet på vår skoltidning. Jag är en av de två "*ngt ord jag glömt* ettorna". Jag tror det har med att vi båda två bor på "landet" och är aktiva skrivare efter så där ett nummer. I nummret jag ev kommer att trycka på min håltimme imorn har jag skrivit om PL (en uppdaterad version av det här inlägget). Och min syster har tagit omslagsbilden, som förmodligen kommer att bli ett hett samtalsämne i korridorerna i veckan.
Idag fick vi se ett provtryck av #50. Ganska intessant tidning som jag kan tänka mig att förbi en del av under de tre kommande åren.
Tackvare skoltidningen sitter jag nu och lyssnar på Broder Daniel för första gången jag vet att jag gör det. Det är ingen bra kombo att inte alls ha hört BD på Schillerska, samma sak med Håkan. Att inte röka är lättare att komma undan. Men det är typ så hela Schillerska är (extemt steriotyp). För att citera ledaren, skriven av Daniel:
"Frågan är om Schillerska kommer få en annan stämpel? Eller kommer vi alltid vara skolan med Shoreline som nationalsång och Sejdeln som tempel? Oavsett så ser jag fram emot ett nytt läsår och för dom som kommer efter mig så hoppas jag att den har skolan aldrig ändras. Jag hoppas att BD kommer att leva kvar för evigt. Jag hoppas att vi kommer fortsätta komma sist i fotbollen. Jag hoppas att alla lärare fortsätter undervisa tills dom skrumpnar ihop av ålder. För även om Broder Daniel inte längre finns, fast dom bästa fotbollsspelarna inte går på här eller fast vi inte hade dom bästa lärarna hoppas jag att skolan aldrig förändras. Jag vill kunna gå förbi Schillerska när jag är hundra år gammal och fortfarande se ettorna röka billiga smuggelcigaretter med sina BD-påsar och se samma lärare köra bort dom."

Ja, nu ska nästa nummer börjas skrivas. Jag har fått uppdraget att skriva om hur anti jag är Halloween osv. Det ska nog gå bra!

0 kommentarer

Skolfotografering/Håkan

Idag var det skolfotografering. Ett alltid lika interssant fenomen. Tjejer som blockerar den enda spelglen på filicktoaltetten i evigheter, folk som knör ihop sig fyra pers på den lilla toan utanför aulan för att fixa det sista innan fotograferingen börjar, alla som ropar "Neeej! Jag var inte berädd!" när blixten blixtrat till för femtioelfte gången.
Jag själv fick sitta ner för första gången i mitt liv på ett skolkort. Jag har alltid fått sått längst bak i ena hörnet. Mestadels till vänster. Fatta vilken omställning! Och när jag sitter ner gör jag mig inte bäst enligt mig själv. Iaf när man ska ha mer än överkroppen. Mage som veckar sig och lår som flyter ut. Inget vacket om jag får säga mig själv. Sen kunde jag inte sträcka på mig ordentligt heller, för bakom mig stod klassens kortaste. Kul kul.
Och när man inte längre kan stå imot grupptrycket och man springer fram (som sitsta person i klassen) och tittar på kortet ser man att fotografen har valt kortet där jag ser jätteledsen ut och är helt ihopsäckad i min kroppsjhållning. Jag som altid har varit relatvit nöjd med mina skolkort tidigare! Och de personliga korten fick vi inte ta om. Så om jag vill ha personligt kort får jag ta det som togs för en månadsen, ofixad och aldelles rödflammig i ansiktet. Ett kort jag ändå kommer att få dras med i tre år på mitt Studentcard...

Men jag var iaf nöjd med det jag hade på mig. Samma kläder som jag hade på Håkan för dryga veckan sen. Och Håkan själv hade samma kläder som han hade på Peace and Love...
Långt linne/klänning (egen text)- Bik Bok
Långärmad Tshirt - Lindex
Skjorta - HM
Långkalsongen & Leggins (det är ju kall höst!) - okänt märke
På Håkan hade jag ett skosnöre i håret och idag hade jag mammas svartvita sjal med glitter i från KappAhl

Snygg kände jag mig iaf - handen framför ansiktet är för att man inte är så vacker efter en konsert...
0 kommentarer

Konsten att driva med sig själv...

Bröderna Kaulitz har än en gång drivit med sig själva. Denna gången har de tagit det till extrema höjder. Svensk översättning finns här. Den här videon är ifrån Goldene Kamera, där de vann yttligare ett pris vintern 2008. Där drev de med sig själva igen.

Detta underbara band<'3
0 kommentarer