Advent

Sara var här förra helgen och då bakade vi pepparkakor samt pepparkakstraktor. Igår adventspyntade jag, med lite hjälp av Tony (som varit sjuk, funderar på om han har smittat mig..) och idag sydde jag klart mina julgardiner som jag hållit på med i en vecka. Det lär dock dröja någon dag innan de kommer upp. Härom veckan placerade vi en byrå i hallen, tidigare stod den i sovrummet i Västerlanda med samma tavla över, nu är den värd för en julgrupp samt pepparkakstraktorn. Är för övrigt väldigt nöjd med min dörrkrans av mossa samt adventsljusstake. 
 
 
advent
0 kommentarer

Gustav II Adolf

Idag är det många saker att fira på en och samma gång. Det är fredag, det är Gustav Adolf-dagen och min dopdag. Förmodligen är det nog en ren tillfällighet att jag döptes sjätte november 1993 och att det är en dag för bakelser i Göteborg med omnejd. Det hände att vi firade ibland när jag var liten, men det var nog mer i ett allmänbildande syfte än något annat. Men kände att det var läge för bakelse idag, så jag sprang in på Ica Fokus och köpte två bakelser innan tåget. Dessa gräddig historier avnjöts efter en hamburgemåltid i soffan framför Harry Potter och halvblodsprinsen.

Prinsessbakelsen fick sig en törn under bilresan hem, medan napoleonvarianten klarade sig bättre.

0 kommentarer

Surfplatta

Skrev ett jättefint inlägg om att jag köpt en ny surfplatta för tusen spänn via en facebook-grupp, men glömde att trycka spara innan jag tog den tjusiga bilden nedan. Man lär sig av sina misstag...

Tony och jag hänger i soffan. Fanns visst en del specialeffekter att använda...

0 kommentarer