#kulting14

Jag har precis packat klart inför KulTing. Ska strax klä på mig anständiga kläder över mina långkalsonger och linne, äta lite och sedan sätta mig i bilen vid 16-tiden. Om allt går som vi vill är vi framme i Stockholm vid 23. Dock befinner sig ostkusten under en klass ett-varning, men enligt Trafikverket ska det inte vara några problem.
 
Annars idag har jag gjort kolbullar och tränat. Måste träna mina knän, för min sjukgymnast har slutat ge mig besök varje vecka och istället ska hon testa mig var fjärde för att se om jag håller formen. 
 
 
0 kommentarer

Fina saker med Tumblr

 
 
 
Och strumpbyxor har fått mig att inse hur enkelt det är med ett par byxor.
 
 
 
Alla källor finns på min Tumblr.
 
0 kommentarer

Snar KulTing!

Var på fritids på eftermiddagen idag, bara i 75 minuter, men ändå. Vaktade till största delen barn i pulkabacken. Och ärligt, det var ganska skönt med en lång torsdag, för den var lagom. Hjälpte till att rätta lite arbeten efter lunch och därefter som sagt pulkabacke. Har gått runt och tänkt på KulTing hela dagen och kännt att jag borde vara mer stressad, men kommer inte på något. Har kollat alla checklistor som finns och det enda som är kvar är att packa - på riktigt! Helt stört. Bortsett från att ta mig dit. Och det ska jag göra i bil. Det är också helt stört, men på andra hållet. Vet inte hur många gånger jag denna vecka funderat på alternativa färdmedel. Nej, nu ska jag kvällsfika med syster och så lämnar vi resten åt sitt öde. Eller nåt.
 
 
För ett år sedan var jag själv tingsgeneral och kände likadant som jag gör nu. "Jag måste ha glömt något!"
0 kommentarer