Packat

Äntligen har jag packat! Jag hoppas att jag inte har glömt något, för då får det stanna hemma. De väskor jag har packat är fulla. Ni får inga bilder för sladden är nerpackad i någon av de tre väskor jag fyllde. Jag fyllde min 60 liters ryggsäck, en bag/resväska, som är jättepraktisk, den går säkert oxå på 60 liter och min lilla gröna ryggsäck. Över 100 lite packning! Sen ska cyklen med oxå och hjälmen självklart ^^
Det tog banne mig drygt två timmar att packa.

Det känns lite konstig att om ett knappt dyng börjar den månaden jag har förberett mig på i ca 1,5 år. Redan i januari/februari förra året sa mamma att om jag ville konfimera mig på ett läger, vilket jag typ alltid har velat, så skulle jag börja tänka på det då. I juli bestämde jag mig och i september var lägeravgiften betald. Sen var jag spänd typ hela tiden fram till förträffen i april. Efter den slapnade jag av lite och nu är jag spänd igen. 4 veckor utan familjen. Bara folk jag har träffat över en helg tidigare.
Okej, jag vet att jag kommer klara det. Social som jag är.

Om jag inte hinner skriva något mer ikväll så Hej då! Jag hoppas på att kunna skriva lite där borta, eller åtminsone lägga upp lite bilder på min BDB.

Kram!
0 kommentarer

Sol

Ja, här är faktiskit sol, vilket jag inte är hel nöjd över. Jag måste packa idag, annars blir det ingen konfa och det vill jag inte.

Igår kväll, efter att jag hade damsugit rummet, vilken verkligen behövdes, åkte jag och mamma och hämtade ett Grötmärke som ska vara min personliga symbol på konfan. Undertiden vi åkte till Nidigen la Johan in lite smurfbilder på ett USBminne som jag nu har laddat in i darton. Det var långt ifrån alla, men hel del ifrån de första dagarna. Framförallt på Gribbes & Kristoffers "bråk" om ballerina kexen och på söta Kajsa.

Just nu lyssar jag på videos ifrån Dortmund. På YouTube finns en tjej (NikArcherTH) som har filmat i stor sett hela konserten med bra ljud. Bild kvaliten är diskutabel. Jag är så grymt avundsjuk på de som var där, det verkade så himla underbart.

Senare idag, efter att jag har packat, så ska jag försöka hinna skriva rent del 6 i min FF och cykla ner till Fyren och lämna tillbaka filmerna vi lånade förra veckan + ev. köpa den senaste BRAVO:n. Får se hur det blir med det.
Ikväll ska jag dela ut flygblad ang. Naturpasset i Fors för Rigor.

Kram!
0 kommentarer

THträff

Jag ångrar inte att jag åkte in till Liseberg!
Om jag inte hade kommit så hade Lasse varit på mig hela sommaren, för min "taktik" om att vädret skulle va dåligt skulle inte hålligt. Det har varit uppehåll och sol hela dagen. Man ska inte alltid lite på svt ;)
På vägen till Liseberg skrev jag klart delen i min FF, så den ska bara renskrivas ^^

Jag får syn på dem före de ser mig, när Lasse väl får syn på mig kommer hon imot mig som en virvelvind och skriker något i stil med: "Har du köpt en billtröja!!!" Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera. Sen kom hon på att jag hade sytt en egen. Jag åkte ingentig själ mena allt folk var iaf schysta & sociala^^
Vi träffa SVT som spela in ett nytt barnprogram. Jag glömde att klaga på deras väder -.-
De bilder som togs kmr inom kort upp på min BDB, easyblue där oxå.

För er som vill veta har jag nu lagat mina byxor ^^
0 kommentarer