Skolstart

Hejsan Hejsan!

Var på hajk i helgen, därför har jag inte skrivit på ett par dagar. Jag orkar inte berätta här. Kolla min bdb (easyblue) ist.

Idag började vi skolan. Imorse gick jag upp kl 6 för att mamma skulle klippa mig. Hon han ite göra det igår för fåren skulle avmaskas. Blev bra. Frågan är bara hur länge det håller. Bilder kmr så fort jag hittar kamerasladden.
Jag & Ulrika kmr till skolan vid 7,50 (som vanligt) men kmr inte in i byggnaden. Vi ska ha "invigning" kl 8,15 vid flaggstången. Vi tar en snabb tur till sködevägen där nga av Ulrikas kompisar bor, tar förlje med dem tillbaka till skolan. 8,15, vid flaggstången håller rektorn tal & vi sjunger nationalsången.
De har ändrat ordningen på klassrummen. Förut gick 7:orna & 9:orna i de mörka, trånga klassrummen & 6:orna & 8:orna i de stora, luftiga. Nu har de bytt. vilket är förståligt för nu är vi 26 elever i vår klass. Det börja en ny tjej i vår klass, Karin. Vi hamnade bervid varandra i klassrummet.  Hon är schysst.

De vanliga letionerna drog igån redan kl 10,15. med SO, det var bra. Samma upplägg som tidigare år. Liten mjukstart, vi kmr bra överränns med Ingela. Hon är riktigt bra tkr jag. Ganska direkt efter var det matte. Fick matteböckerna, hade en genomgång, sen var det bara att börja räkna. Man var direkt tillbaka i de gamla banorna med stökiga mattelektioner (vilket alla mattelektioner överhuvudtaget är sen man var liten), men jag fick ändå gjort det man skulle. Engelskan kan bli ok. Jag är bra lite orolig för att vi ska ha två engelska läxor i veckan + att läsa en engelska bok hemma på 10 veckor. Engelskan kmr bli tuff.
Därefter slutade jag. Gick hem ist för att vänta en timme på taxin.

Överhuvudtaget kan jag nog få ett bra schema om jag byter NOgrupp. Sen vet jag ju inte hur smart det var att lägga hemkunskap/teknink & slöjd på de sista timmarna, strax före 16 på tisdagar & torsdagar. Men överlever, det gör jag. Iaf schema mässigt.

Kramar Helén
1 kommentar

Mycket händer

Caio!

Sorry för att jag inte har skrivit på ett par dar. Men i Tisdags var Jennie här hela dagen <'3 Vi bakade & flummade. På kvällen var det blöt & regnig träning i Kungsbacka skogen.
Igår stack vi till GeKå's & shoppa loss. Jag köpte en tröja med tärningar, mascara, nagellack x2, kajal, megaposter på TH, skiva med Jonas Brothers, en Mp3 & en godis påse.

I eftermiddag kmr Sara! Så jag måste packa. Kanothajk innebär att man måste packa i plastpåsar. Det hade även behövts bara med tanke på vädret. Så, packning. Her I come!

//Helén
0 kommentarer

Ständning - klar

Yes! Äntligen klar med rummet.
Hela går dagen städade jag (därav inget inlägg) och nästan hela dagen idag. Blev klar kl 16,50.
Allt är damtorkat & damsugit + att jag har slängt & flyttat vissa saker från ett fullt skåp till en tom låda. Så nu kan Sara komma på torsdagkväll & bo i mitt rum utan att få en allvarlig dammattack.

Imorgon kmr Jennie <'3
Vi har inte setts sen skolavslutningen. Det är två månader sen =0 Jag har saknat henne. Vi ska fylla tiden på ngt sätt. Det ska ju bli bättre väder så vi kanske går ut & gör ngt. Vi får se.

Just nu sitter jag & diskuterar min & Saras humor på bdb & drogar Fräulein Wunder på deras hemsida. Där står trackslistan för deras debutalbum. Vilket är ngt av det jag önskar mig i födelsedagspresent.

Kramar Helén
0 kommentarer