Dagens musiktips: Frida Braxell

På spisen puttrar en köttfärssås på vildsvinsfärs som vi strax ska äta. Verkar som att det blir riktigt bra! Gårdagens Musikquiz med RUT var trevligt, men jag vet inte riktigt hur många nya RUT-grejer jag kommer att besöka i framtiden. Men sånt ger sig. Har för övrigt lyssnat på den här skrivan när vi lagat mat.
 
 
Bild från RUT.
 
0 kommentarer

Nejmen packa var det...

Ligger i min säng och försöker samla kraft till att resa mig här ifrån för att packa ihop en helgpackning. Om en timme åker jag hemifrån och till Purpursnäckan på Musikquiz med RUT. RUT är rover- och utmanarutskottet i Göteborgs scoutdistrikt, så det känns ganska lämpligt att jag som ROKOs ordförande åker dit när jag ändå inte har något bättre för mig. Plus att jag är nyfiken för egen del också.
 
 
Gjorde en sådan här grej igår. Lite klurigt, kul och enkelt på samma gång.
 
 
0 kommentarer

Dagar hit och dagar dit

Det känns som att min arbetsvecka är gjord för att det är onsdag idag och imorgon är en kort dag för min del. Onsdagar är den enda dagen i veckan jag i regel är hemma och inte har något inbokat, vilket gjorde att jag idag fick gjort en del ROKO-grejer. Det känns bra, annars hänger det över mig till helgen. Det är lite knepigt egentligen hur jag har ändrat min veckorytm det senaste halvåret. Onsdagar är mina torsdagar, och torsdagar är mina fredagar. Mina veckor känns kortare eftersom jag nästan har lika mycket helg som arbetsdagar. Fast jag kan få ändrat schema inom en månad, för de ska flytta om i klasserna osv. Men det ger sig. Och jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, men sånt ger sig också.
 
0 kommentarer