Valborg

Det känns som att jag inte har ätit min medicin idag. Men det har jag. Kanske hjälper den inte så mycket ändå... Ska gå på den i ungefär en vecka till. Sen ska jag förmodligen byta om jag minns rätt om vad min läkare sa.
Idag tog jag med mig bror till MAXI och handlade. Vill hämta ut mitt körkort, men pappa tog bilen och försvann. Dock kom han precis åter.
0 kommentarer

Friskluftschock? Solfrossa?

Dubbla flecetröjor, ändå fryser jag. Kinderna är dock varma. Lite samma sak som när jag stod i duschen efter att ha kommit hem från hajken. Riktigt varmt vatten i säkert en halvtimme. Funka inte. Fortarande inte genomvarm. Bara ytligt varm liksom. Men jag tänkte sova nu, för jag är astrött. Nog för att jag sov relativt bra i natt så var det inte åtta hela timmar. Min sovsäck är för stor för att jag ska värma upp hela och sidsovare som jag är, är det aldrig speciellt bekvämt på liggunderlag. I övrigt var det en riktigt bra hajk, kanske lite kort att gå, men vädret var kanon. +10 grader och några små duggstänk igår kväll. Himla tur att det inte regna mer, för mina regnbyxor var kvar här hemma. Att gå på hajk är något jag kommer att sakna när jag inte bor hemma längre…

Bild från en gammal hajk, men hur mycket skiljer sig hajkplatser från varandra?


0 kommentarer

Hajkelehajk

När ni läser detta är jag ute i skogen på min första hajk på evigheter. Eller allt är ju relativt, men i min värld är det en evighet. Tänk nästa år. Inte en enda hajk på ett helt år. Kanske inte ens scouting. Kommer eventuellt avlida.
Är förövrigt klar med mitt projektarbete för sista gången. Det fanns en del att ändra på efter opponeringen. (Det var en slakt. Ett blodbad.) Satt i en halvtimme med att försöka få till en vettig innehållsförteckning med sidnummrering som såg snygg ut. Inte enklaste saken i världen. Men nu är det klart och never agan!
Förövrigt tycker jag att källförteckningar är riktigt snyggt. Så jag la till lite halvviktiga källor bara för att.

(tidsinställt)
0 kommentarer