Gjort idag

  • Inte kunnat sova längre än till 08:30. Trots lamp-släckning runt midnatt. Medicinens fel tror jag. (Medicinrecention, so far: + Jag är jämnare i humöret, piggare på eftermiddagarna, har fått tillbaka lite pluggpepp. - Inga sovmornar mer (vilket i och för sig gör att jag får mer tid på helgerna), jag är fortfarande lite grötig på eftermiddagarna.)
  • Läst alla delarna i dagens GP. Samt deltagit i slagsmålet om del och plats vid frukostbordet. Fyra pers, fyra delar (mer eller mindre attraktiva) och ett köksbod som bara rymmer två frukostätande tidningsläsare.
  • Övningskört.
  • Haft huvudvärk.
  • Ätit en Pamol.
  • Pratat i telefon med Albin om EB. Han är hemma från Australien och är sjukskriven för tillfället.
  • Fixat i trädgården. Klippt bort döda buskar, planterat dalior och hämtat påskris. Slogs av tanken "Hur fixar man påskris om man inte hämtar det i skogen?"
  • Gjort en omgång körteori och uppnådde för första gången godkännt resultat!
  • Ätit middag med familjen och diskuterat hur man får den tuffa killen i sjuan som skiter i att få till ett bra spel på rasterna att ändra på sig.
  • Just nu funderar jag på om det är film- eller duschtime.
Ord
0 kommentarer

Fredagslista


Dagens låt: Har inte lyssnat på musik idag. Gårdagens var i alla fall Jung und nicht mehr jugendfrei. Vårpeppen!
Dagens frisyr: Utsläppt med två/tre slingor tvinnade och fästa på bakhuvudet med spännen. Tänk att jag skulle bli en tjej som har håret utsläppt till vardags. Det trodde jag inte för fem år sedan.
Dagens smink: Ögonbrynspenna, kajal, mascara, rouge och täckstift.
Dagens klädsel: Den blåprickiga klänningen (skulle kunna bo i den), mörkgråa stumpbyxor, svart underkjol och mörkblå kofta med ränder. Allt från HM.
Dagens händelse: Gå till fel provtagning på Sahlgrenska? Det finns tydligen två. Men nej, det var det inte. Att Micaela och jag pratade med Birgitta i stället för att gå på naturkunskapen var fint. Men framförallt att våra böcker kom!

Dagens planer: Gå och lägga mig. Är fruktansvärt trött efter att ha gått upp senast sju hela veckan.
Dagens vill ha: Inget ont i ryggen. Börjar komma tillbaka pga fusk med övningarna.
Dagens saknad: Kanske Sara. För hon vill jag bara krama just nu.
Dagens tråkigaste: Att målaren inte har målat klart i hallen. Så vi har hela grovhallen i finhallen. Och i TV-rummet.
Dagens mat: Gröt och ägg till frukost. Wie immer. Kyckling och potatisgratäng i bamba och potatis och köttfärsbiff till middag.
Dagens kärlek: Att jag kände pluggpepp imorse. Inte så jättehäftigt, men jag har inte kännt så på över ett halvår...
Dagens humör: Bra, men trött.
Dagens köp: Te på Alvans. Fast det var inte jag som betala. Det var Micaela. Men ändå.


Listan har jag snott från fina Flora.
0 kommentarer

Det är inte hur man har det, det är hur man tar det.

Det gör lite ont i min vänstra överarm. Jag vaccinerade mig mot TBE i den igår. I den högra sprutades in vaccin mot hepatit A och B. Allt inför EB. I morgonbitti ska jag på provtagning. Nästa vecka ska jag ta ett ryggmärgsprov(?) och göra en nevropsykologisk undersökning. För min trötthet. Och medicinen gör verkan. Tror jag. Men ryggen gör ont igen. För att jag inte har tränat på tre veckor. Fuck. Hade körlektion imorse utan hemskheter. Så jag är i det närmsta redo för uppkörning. Teorin går inte lika bra... Snorar något fruktansvärt och det gör att jag inte kan träna vilket är ganska bajsigt när jag behöver för ryggen och har massa energi. Går till centralen på eftermiddagarna istället. Nu ska jag sova för jag är trött. Och klockan är efter 21 så det är okej för jag kommer inte att ligga i sängen på ett bra tag ändå.
Och jag vill väldigt gärna ha en t-shirt med cykel på. Typ som denna. Så att ni vet att ni ska tipsa mig när ni hittar en.
0 kommentarer