Världshistorien på fem minuter

0 kommentarer

090426


Jag blir lycklig av åskoväder. Att hoppa i ett ösregn med blixtar och åskknallar i bakgrunden är något av det bästa jag vet!
Igårkväll var ett sådant tillfälle. Första knallen och jag var ute i ett nafs med pappas illgula regnjacka, som praktiskt taget är min nu, och kamera i högsta hugg. Jag och min bror hoppa runt som galningar i spöregnet innan det avtog efter ca fem minuter. Det är lycka på burk.

Idag har varit en bra dag, eller en flummig dag - beroende på hur man ser det. Mycket av flummet grundas i boken "Twilight - director's notebook" som en av tjejerna köpte i New York när hon var där för två veckor sedan och jag har fått låna. En bok med ressigören Catherine Hardwickes anteckninar och tankar kring de olika scenerna, kläderna, musiken osv. Det finns bilder ifrån hennes första resa till Forks, skisser på hur karaktäerna skulle se ut, forografier från inspelningen, tankar och mycket mer. Den mest uppmärksammande bilden blev en bild på Jasper. Han var olagligt sygg. Dock fastna jag mer för sidan om Alice. Framförallt håret. När jag ska klippa mig om ca tre veckor kommer Alice vara en av insperationskällorna.

Nu ska jag redigera gårdagens inlägg så det platsar i klubbtidningen innan jag åker iväg på nybörjarkurs.
0 kommentarer

Blogg

Jag måste bara tipsa om bloggen 365saker!
0 kommentarer