är fett sugen på knäckebröd.

0 kommentarer

Jag var sur för en stund sedan, men nu känns det bättre

Varför göömde någon tidningen jag får hem vare månad för boktips i en hög med papper på mitt skrivbord, under en hög kläder innan jag hann avbeställa? Väldigt dumt. För nu står jag här med en extra faktura på en hundralapp som jag måste betala till mamma. Utöver de pengarna som jag ska betala för resan till Stockholm, scoutlägret i Norge i augusti och telefonräkning. Surt. Och för första gången på ett år blev jag sur, trilsken, grät av ilska/jobbighet/arghet/vaddetnuärmankänner och skrek på mamma. Jag som trodde att jag hade blivit stor och duktigt som inte var jobbig.

Min fina kväll med att titta i arkiv med fina bloggar känns lite förstörd.

0 kommentarer

Svett

Jag har svett i ögonen som svider. Mina armar klibbar av svett. Mysigt. Lyssnar på min kusins band. Måste säga att Love doesn't fell alright är en riktigt bra låt(min kusin är han som sjunger som nummer två, med en lite mjukare röst). (Ska få samtliga låtar skickade till mig - plus den som inte kommit ut än.) Friskispasset, dans, var tråkigt. Samma typ av steg hela tiden och det var långsamt segt ("Nu ska vi ta och varva ner lite" "Har vi ens blivit varma?").
Dessutom är det hål i mitt lakan. Jobbigt. För det är det andra lakanet som jag har slitit sönder i år. Får ta och byta helt enkelt.
Duscha känns som ett bra alternativ.
Finkusin på hotelrum i Danmark, augusti 2010
0 kommentarer