Atomatich

Jag funderar seriöst på att lyssna på Atomatich. Jag kan sertöst inte titta på några nya videoklipp med rädsla för att jag ska få höra låten! Sjukt störande! Och jag börjar bli så där THnördig igen. Måste se, höra och lyssna på allt. Det är riktigt kul, men det är jobbigt att låta bli att lyssna på låten. Jag ska försöka hålla mig till på torsdag då videon sägs komma ut... Annars lär det bli förr. Och setlisten till albumen har kommit ut. Gud vad jag skratta när jag såg att spår åtta heter Hunde! x'D
Och Georg har skaffat flickvän<'3

0 kommentarer

Inte SE1A i alla fall!Sådana lappar sitter över hela skolan...
0 kommentarer

SE1A

Det är min nya klass det. S:et står för Samhäll och E:et för Estet. Resten kan ni nog räkna ut själva. Fast det känns lite synd att ha blivit en A:are efter att ha varit B:are i fyra år. Men jag ska väl överleva. Klassen består av 28 tjejer (var av typ 7 börjar på E) och fem killar. Det känns oxå konstigt efter att komma ifrån en klass med 9 tjejer och 16 killar. Studiehandledarna (mentorer/klassföreståndare) är trevliga. Maten smakade helt okej. Skolan är stor. Både aulan och gympasalen är sjukt häftiga med pelare, högt till tak, orgel och kyrkbänkar. Och ateljen, högst upp, är sjukt luftig och ljus. först är det fönster på sidorna, därefter ett platt tak - helt i glas och sen är det ett trekantstak med yttligare fönster för att passa in i omgivningen. Och vi har bytt namn på fotostudion till Tomheten för det är helt vitt och tomt. Med undantag för en stege och ett rör i taket.
Stilarna är ytters varierade. Allt i från extrema j-poppare till inde till emo till fjortis (utan sönder blonderat hår och en sminkkaka i ansiktet).
Och minst två i min klass har haft svininflensa ^^,

Det enda dåliga än så länge är att jag går till 17,00 på fredagar...
1 kommentar