Elevensval

Idag är det elevens val, vilket betyder att det inte är några vanliga lektioner utan att eleverna har fått välja andra aktiviteter. Jag blev placerad på kunskapsverkstad för år 4-6 vilket innebär att eleverna kommer hit och arbetar med sådat de behöver arbeta med. Just nu är det jag och en elev i klassrummet och så har det varit hela förmiddagen. Till eftermiddagen kommer det några till. VI har det ganska skönt och jag har just skrivit ihop ett prov på temat atomer, molekyler och vatten till år fyra. Har även rättat lite grejer. Ganska skönt att jobba undan. Men ibland tar jag lite fula pauser med scoutmail och Facebook. Det känns typ okej. Den stora biten jag har kvar som jag vill ha gjort är att planera torsdagens lektion. Helst inom de tjugo minuter som är kvar tills vi ska till bamba. Dagas att sätta igång!
 
0 kommentarer

Sista "lediga" helgen på ett tag

Hade en ganska jobbig dag i fredag, så Tony och jag skickade tillbaka fisken i frysen (vet att man egentligen inte får göra så!), åkte iväg för att köpa pizza och åt den sen framför en film. Kon-Tiki närmare bestämt. En bra film som jag kan rekomendera, men jag vill inte se om den eftersom jag tyckte att den innehöll en del obehagliga scener. Så om någon vill se har vi en DVD du kan få överta! Helgen spenderade vi i Halmstad hos mormor med att åka ut till morfars grav (första gången för mig, trots att han dog för 5,5 år sedan), få en historisk guidning i Halmstad av mormor och fika med kusin, tillhörande sambo och barn. Det hela avslutades med middag hemma hos mamma och pappa. Riktigt fin helg alltså!
 
 
Ligger nytränad på köksgolvet med ett vykort jag fick av Albin på posten idag. Köpt i Lubljana, skrivet i Lund och postat i Barcelona!
 
0 kommentarer

~

Den där fliken "blogg.se" har legat uppe ett tag på datorn, utan att jag har tagit tag i det. Skyller typ på jobb. För det är jobbigt att jobba. På måndagar slutar jag 16:30 eftersom vi har arbetslagsmöte och på tisdagar är det scouter. Jag är en av alla spårarledare i Trekungakåren. Vi brukar vara fyra, igår var vi två. En var på läkarbesök, en arbetade och en var sjuk. Så det var jag och en "vikarie". Vi hade i alla fall kul. Scouterna var inte direkt missnöjda när de gick hem heller. Bra möte alltså. Om en liten stund ska vi ha ROKOmöte över Skype och imorgon är det ledarmöte. Alltså massor av möten. 
 
 
0 kommentarer