Kvällssol

Sitter just nu på trappen med IPaden i kvällssolen. Solen ståfortfarande över berget och det är en lyx! Om en dryg månad gör den inte det... Började tidigt idag. Tidigt som i klockan sju. Men trots det tog jag cykeln - mycket behagligt! Cyklade via en elektronikbutik på vägen hem för att titta på ny dator. Kan ha hittat något, men vill kolla fler alternativ innan jag bestämmer mig. Funderar på att ta en tidig kväll i och med att jag är så himla trött. Har dock så himla svårt för det när det är fint väder och är ljust ute!
 
Vi gjorde silkespappersblommor idag och jag fick en av ett barn. Så idag har jag haft en rosa blomma i håret. Mycket fint!
 
0 kommentarer

Lämna mig inte

 
Det är okej att känna Fuck Cancer Ung Cancer
0 kommentarer

Datorstrul

I måndags dog min dator. Jag har fått igång den igen, så fden är linne lika stendöd sommar trodde från början. Men jag kan inte använda den eftersom den hänger sig hela tIden. Använder just nu IPaden i väntan på att jag får tag i något nytt. Det går sådär att skriva på denna. Detta innebär att även mina tidsinställa inlägg kommer att bli lidande. I'm sorry. På återseende!
0 kommentarer