Grattis Georg!

Du fyller mycket (24 år!) och jag befinner mig i ditt land!

Bilderna är Hannas!

(tidsinställt)

0 kommentarer

Geil!

Jag har gjort noll kulturhistoria och packat så lite att det handlar om att lägga kläderna på golvet. I stället gav jag mig ut och sprang lite. Typ två och en halv kilometer. Men ändå. Ätigt och kört runt. I nästan två timmar, vilket är samma tid som min bror har innebandyträning. Typ just nu precis bokade jag och mamma biljetter till Madame Tussauds imorgoneftermiddag. Vårat flyg går 6:50 från Landvetter så jag ska sätta klockan på strax efter fyra. Hemma är vi igen söndagdag. Och då får vi se om Markus har rätt!

Darton lämnas hemma, men ni får helt enkelt överleva. Jag lägger upp någon bild på mig här så att ni inte ska sakna mitt vackra ansikte medans jag är borta ;)

1 kommentar

~

Det sägs att blogg.se strular. Jag tror dem men försöker ändå. Jag har damsugit mitt rum så nu sticks det inte i fötterna när man går över golvet. Nu ska jag bara komma på vad jag ska packa ner. Typ tre dagar i 10-20 graders värme enligt yr.no. Men det löser sig. Samtidigt som jag verkligen måste göra kulturhistoiran/svenskan. För jag gjorde inget igår. Bra där.

0 kommentarer