Striden på Hogwarts

Jag är inne på de sista hundra sidorna i Harry Potter-böckerna. Herregud asså! De är så sjukt bra! Jag satt på tåget hem och bara kände hur mycket jag tycker om Hogwarts med alla sina finesser. Och hur J.K. Rowling har tänkt på allt från första början. Jag avundas henne! Nu ska jag fortsätta att läsa innan jag äter och drar till scouterna.
0 kommentarer

~

Nyss hemkommen från ett scoutmöte där tanken var att vi skulle planera ett läger, men det gick ju sådär. Som vanligt slutade det i att vi diskuterade diverse konstiga saker och letade igenom skåpen på något ätbart. Idag blev det Zoo i tablettask samt salta kex med färskost och jordgubbssylt - en oväntat bra kombination! Ja, och så satt vi och sjöng sånger i lägerbålshäfterna när vi försökte planera ett lägerbål. Men det var fint ändå^^ Nu lockar sängen och Harry Potter och dödsrelikerna!

Schlaf schön, träum von mir!

0 kommentarer

~

Jag hittade som sagt inte psykologiboken. Detta är inte bra. Jag hade nog behövt läsa i den eftersom jag inte har läst i den på hela terminen... Som tur är har jag mina anteckningar hemma så jag lär nog fixa provet, kanske inte med önskvärda resultat...
Annars har jag skrivit brev till min brevvän och fixat lite scoutsaker. Vi ska ha en saga imorgon med upptäckarna som handlar om Sverige ur en utlännings perspektiv och så ska vi ha maskerad veckan där på så jag har skickat ut inbjudan. JAG MÅSTE FIXA EN UTKLÄDNAD!!! Strax ska jag på planeringsmöte inför lägret vi ska ha om ett par veckor. Men om någon har ett förslag på en utklädnad - hojta!


Jag är liksom inte så jäkla pepp på nödlösningen blått. Ja, klä ut sig till en färg. Men jag är mycket hellre matros. Någon som vet var man kan finna sånt till ett rimligt pris?

0 kommentarer