Livet går fort tänk på vad du gör

Hela veckan har gått ut på att det skulle bli helg. Vaknade i onsdags och tänkte "Äntligen fredag! Eller vänta, torsdag. Fan! Bara onsdag." Det var ganska jobbigt. Idag har Tony och jag städat här. Går så där, eftersom det är sju miljoner grejer överallt som inte har en egen plats. Men vi kan ju alltid glädjas åt att vi fått upp tre nya Bestå-konsoller från IKEA att förvara film i, så snart kan mina böcker flytta upp ur flyttlådan och in i en bokhylla! Hade tänkt att fixa i ordning en adventsljusstake av krukan jag fick på förra årets julavslutning, men den verkar vara spårlöst försvunnen. Är så himla bitter! Har i vilket fall bundit en dörrkrans. Min första och jag är himlans nöjd! (Bortsett från att det blev lite väl mycket grova grenar på slutet...)
 
 
0 kommentarer

#dj14

Har twittrat en himla massa i helgen från Demokratijamboreen i Kristianstand under helgen. Eller mest igår när jag satt med datorn i knät och kommenterade hela kalaset. Det har varit en väldigt rolig och givande helg tycker jag. Dock väldigt tröttsam. Att först jobba en hel vecka och slarvat lite med sömnen och därefter sova väldigt lite och göra väldigt mycket är ingen jättebra grej. Fast det gick över förväntan. Kanske för att jag åt totalt fyra tabletter mot trötthet i stället för de tre per dag som jag ska äta i normalfallet. (Ja, jag har fått tillåtelse av min läkare att göra detta.) Sov som en stock i natt, vilket jag tror har bidragit till att jag fixat dagen hyffsat. Kanske i kombination med att vi åkte skridskor i stället för att ha vanliga lektioner. Men nu ska jag sova!
 
 
Vi i ROKO var i alla fall väldigt glada, för vårt tilläggsyrkande om fler arrangemang för roverscouter gick igenom - vi firade med julmust!
 
 
dj14 scoutbakis
0 kommentarer

Bara onsdag

Denna vecka går så ofantligt långsamt. Kan kanske delvis bero på att igår var det KU-dag till 16:30, så i stället för att vara hemma före klockan 15 var jag hemma runt 17. Två timmar med dagsljus utanför fönstret gör mycket. Tur är väl ändock att dagen idag gick fort, så fort att jag arbetade över 45 minuter av bara farten. Tänker mycket på Demokratijamboreen som är i helgen och tycker att det här med dubbelanslutning är väldigt intressant. På Facebook finns en lång, men väldigt intressant och givande diskussion gällande detta. 
 
Nu ska jag försöka söka jobb!
Hepp.
 
0 kommentarer