Yadayada

Jag har tänkt på det här. Att blogga. Men tiden bara springer. Vi började med våra B-uppsatser nu i veckan och den kommer nog ta upp mycket tankeverksamhet de kommande fem veckorna. Samtidigt som det finns så mycket annat jag vill göra. När jag satte mig vid datorn 11:40 skulle jag bara beställa hem en ny pyjamas från nätet (hittar ingen jag vill ha i butik + hinner aldrig shoppa ordentligt längre). Nu har det snart gått tre timmar. Fick för mig att läsa bloggar också. Något jag inte gjort på en dryg veckan. Djupläste inte allt och gick inte hela vägen tillbaka på samtliga bloggar. Men det tar ändå sin lilla tid. Planerar att städa badrummet och plantera om några sticklingar idag. Förhoppningsvis gör jag mer, men det är så stora projekt typ. Som att börja fixa med trädgårdslandet. Kanske förså några grejer. Sen har vi hela vardagsrummet och mellanrummet att ta tag i. Vi har fått en ny toalett, ny skrubb och nya tapeter i det vi kallar mellanrummet. Samtidigt har vi målat om i vardagsrummet som nu måste snyggas till. Grejen är den att jag inte kan göra så mycket själv. Mycket grejer är Tonys, en del grejer är för tunga för att flytta på själv och en del saker besitter jag inte tillräckligt med kunskap för. Typ eldragning, slagborrning och spika i konstiga väggmaterial. Dessutom är vi två som skall bo här och tycka till om inredningen. Men vi får se hur det går. Han är inte hemma nu. Kommer hem typ sent i eftermiddag/kväll. Har ingen aning. Sen liksom. Det löser sig. Nu ska jag städa ett halvsunkit badrum!
 
0 kommentarer

Sista FM

I skrivande stund sitter jag på ett tåg som snart anländer till Göteborg. Jag är på väg hem från KFUK-KFUM:s scoutförbunds sista förbundsmöte! Efter en process som pågått sedan typ 2011 när jag besökte mitt första FM i Borås var vi nu i mål. Förbundet är likviderat och jag tillhör KFUM Sverige och Scouterna direkt, utan "mellanhand". Precis som tidigare är jag med i världens fyra största ungdomsorganisationer, vilket är ascoolt! All verksamhet är överflyttad till Scouterna och KFUM Sverige och det känns jättebra! Igår eftermiddag hade vi ett väldigt smidigt möte på knappt fyra timmar inklusive fika och jag var sekreterare. Sen på kvällen åt vi en gemensam middag på restaurang.  Fram över kommer det bli ett årsmöte färre för mig att besöka varje år och där med färre tillfällen att träffa vänner, vilket är trist. Men det får man räkna med. Det är sånt som ingår. (Och för den som undrar har jag passat på att bo hos Sara. Himla smart att utnyttja reseersättning från förbund och kår för att hälsa på bästa vän! Vi testade tjejgymmet på hennes gym samt åt oumph! för första gången. Det var gott. Anledningen till förmiddagståget är att hon skulle jobba.) Nu är vi väldigt nära Göteborg och jag känner mig precis så som man skall känna sig efter en årsmöteshelg. Bortsett från att jag har en hel eftermiddag hemma!
 
 
I gårkväll la Linnéa upp denna fina bild med text på Facebook. För det första blev jag chockad att hon bestämt ville ha en selfie med mig och sen att hon la till en så himla fin text! Blev så glad! Dessutom skriver jag under på resten också!
 
 
0 kommentarer