Datan dog...

716bd7c7c17c9c190648d5d3060841ff.png

Kolla varifrån!

Datan dog i tisdags... Men julhelgen har varit bra. Snöig och allt. Trots snön på hemmaplan åker vi till Östersund sent i natt. Efter Da Vinci koden på ettan. Fast det beror på hur väglaget är. Vi kanske inte åker förän vid klockan 5. Jag är helt färdigpackad. Tror jag. Så nu ska jag sätta mig med dagens impulsköp. Så länge vi båda andas.

Schlaf schön, träum von mir =*

1 kommentar

Första julavslutningen i gymnasiet

Då var det gjort. Min första termin på gymnasiet. Jag vet inte riktigt. Men det känns som om jag alltid har gått på Schillerska. Okej, jag hittar fortfarande inte i källaren och på fjärde vångingen, men ändå. Det känns lite som om jag alltid har gått med SE1A. Eller åtminstonne länge. Jag har till och med varit riktigt sur och skrikit lite på en i klassen. Som tur var gick det över på en halvminut.
Avslutningen började i aulan med lite fina bilder, en video, ett par band spelade och den finstämda kören sjöng (typ väldigt många gånger bättre än den stora massan under Nu tändas tusen juleljus). Vi förflyttade oss till klassrummet där vår kvinliga studiehandledare för andragången hällde saker på golvet (denna gången var det florsocker/pudersnö förra gången var det höstlöv), vi hade ett klassquiz med massor av random frågor om klassen (så nu vet hela klassen vad min bror heter), vi åt clementiner, delade på en kladdkaka och hällde det resterande florsockret i vår ande studiehandledares hår. Vår klass är väl lätt störd. Precis som hela skolan. Skolan där det är coolt att vara snäll.
Nu är det typ tre veckor innan vi ses igen och det första jag ska göra är att paja min dyngsrytm. Sova länge imorn och vara uppe till småtimmarna natten till söndag med att  spela scoutvolly nere i Skåneland.
0 kommentarer

<'3Engelska versionen.
0 kommentarer