Explorer Belt

Väskan är packad, liggunderlaget har lämnat sin plats under bäddmadrassen för att rulla ihop sig och fästas utanpå väskan och jag är parkerad i soffan för nerdvarvning framför Barnmorskan i East End. Jag är lugn som en filbunke och peppad. Vandringspackningen landade på 7 kilo och den totala packningen på det dubbla. Ska ha med lite snyggare ombyten till rundresan. Känner inte riktigt för att växla mellan de två tshirtar jag ska vandra i. 

Har mer eller mindre lovat att fylla mitt minneskort med bilder. Jag ska dela en del av dem här med er. Så ni ska nog få reda på vad som händer. Med lite tur händer det saker på vår blogg som finns här.
Om ni inte fattar vad jag babblar om så är det så att jag ska till Rumänien och vandra med scoutern. Mer finns att läsa här och här.
Jag är åter i Sverige 9 juli.

0 kommentarer

Hon bara förbereder sig...

Det går sakta med säkert framåt. Har vaxat kängor hittills idag. Inte det sämsta och på tiden. Och bestämt mig för att byta kork på de två camelbagarna jag har för att få den första att läcka nästan ingenting. Men den är nästan värdelös att dricka ur. Men jag tänker: bättre med en halvbra än ingen alls. Lär ju i alla fall få i mig lite mer vatten. Tror dessutom att det mesta är framplockat, men har ingen riktigt motivation. Borde verkligen plocka fram allt så jag har koll när Albin ringer. Han kan ringa nu, han kan ringa ikväll. Jag vet inte när. Men det blir säkert bra.
0 kommentarer

Är lite för lugn för mitt egna bästa?

Det går lite långsamt idag. Har sytt hällor i min kjol till bältescermonin. Punkt. Jag skulle packa nästan allt idag + städa rummet jättemycket. Jag städade så pass igår att det inte längre ser ut som kriget, men det finns fortfarande inga tomma ytor ovan golvnivå. Dessutom fryser jag fetingmycket. Vaknade typ av att jag frös. Dock verkar det vara lite varmare i Rumänien, men inte som de skräckinjagade 40 grader vi har läst om. Det känns helt okej. Fast det kan ju gärna få sjunka ett par grader till utan att jag gråter...
0 kommentarer