Tycker om att få paket på posten

Gick och la mig i hyfsad tid igår. Var ganska trött efter att ha sovit konstant dåligt i Rom och en hel dag på resande fot. Rom->Arlanda->Landvetter. Åt på Arlanda. Sista järparna i dagens rätt. Så gott med kött och potatis. Känns som att jag inte har ätit det på månader. Vilket nästan är sat. Vill helst av allt bara vara hemma ett tag, men imorgon åker jag till Stockholm. Shit. Måste packa igen. Orkar inte. Åter söndagkväll. Sen är jag hemma i 20 dagar innan det blir Stockholm igen. Men det är en annan historia.
 
Det väntade i alla fall ett fint bokpaket på mig igår på köksbordet när jag kom hem igår:
 
 
Var är Alaska? av John Green - har bara hört gott om honom.
Torka aldrig tårar utan handskar 1, Kärleken av Jonas Gardell. Har redan läst 80 sidor och det bådar gott. Utläst imorgon om jag får gissa.
 
Idag fanns det ett nytt paket till mig i brevlådan.
 
 
Det innehöll Pontus de Wolfes skiva som jag vann i tävlingen på hans blogg. Att lyssna på skiva är så himla underskattat! Och Pontus är bra han med.
 
 
 
0 kommentarer

Anteckningsboken

 
Sedan mars 2011 bär jag alltid med mig en liten anteckningsbok. Ibland går det månader av att den bara flyttas mellan väskor. Ibland skriver jag i den så ofta att jag slutar datera anteckningarna. Hinner inte för allt måste ut och ner. Just denna fyllde jag i Rumänien. I nuläget växlar jag mellan en liknande i väskan och en blå på rummet. Tänkte att vi skulle få se utvalda delar. Mest bara för att visa att det inte finns några bestämmelser över vad man får skriva i samma bok och inte.
 
 
Min första text hade jag fatiskt lite storhetsvansinne med. Nu använder jag mest bara ordet hjärteont. Väldigt bra ord.
 
 
Jag citerar en del också. Här är ett citat från Håkan Hellström i GP.
 
 
Rena dagboksanteckningar från WSJ. Fast kom aldrig längre än dag två. 
 
 
Känslokaoset när Albin sa att han kunde tänka sig att gå Explorer Belt med mig. Inte nådigt. Men allt gick bra. Över förväntan.
 
 
Fina sms.
 
 
Låttexter som jag får på hjärnan.
 
 
Fina citat och berättelser jag finner på nätet och i böcker.
 
 
Akvarellkladd och låttexter jag tycker är fina.
Ord
0 kommentarer

Åter

Hemma från Rom. Har varit i huset i en timme och har hunnit öppna paket från Adlibris, kvällsfikat, insett att jag måste åka dyra tåg till Stockholm i helgen, anmält mig till en tävling där man kan få träffa 1D på fredag, skummat igenom mina 21 mail och 27 händelser på Facebook. Men nu ska jag gå och lägga mig. Och påbörja min tredje bok på en vecka. Ungdomsböcker på svenska. Himla bra grej asså.
0 kommentarer