Tröttheten spelar roll

Sov så sjukt dåligt i natt, så jag bestämde mig att stanna hemma under förmiddagen för att sova ikapp. Börjar 10.40 i stället, och det känns sunt då jag vaknade minst fem gånger i natt och var trött. Utöver att jag var trött igår. Trots att jag gick och la mig vid 20-tiden i söndags var jag inte utvilad i måndags, bara otrött. Har sedan i fredags knåpat på ett word-dokument som nu börjar närma sig två sidor om mitt måeende. Jag har inte mått bra alls under denna vårvinter, så jag hoppas på att det kan bli bättre. Nu ska jag byta om och ta mig till jobbet!
0 kommentarer

FM 2014

Sitter nu på ett tåg mot Göteborg och är galet trött. Att sova på ett för kallts klassrumsgolv med för få sovtimmar är inte bästa sättet att vila ut på. Framförallt inte i kombination med intressanta och lite krävande diskutioner dagtid. Är i vilket fall nöjd med helgen, trots att jag inte har varit ute något nämnvärt i det fina vädret och är trött.
 
 
Vi har fått en ny styrelse, tagit ett första nerläggningsbeslut/beslut om att vi ska gå upp i KFUM Sverige, aktionerat ut en ROKO-tröja och hållt i en FM-skola.
 
 
1 kommentar

Om du kan ta tio minuter av ditt liv

 
0 kommentarer