Morsdag


Klänning - H&M
Bolero - KappAhl
Schal (runt midjan) - Mammas gaderob

Sitter här i min H&M-klänning jag köpte i mars och som jag bara använt två gånger tidigare. Kände att jag ville ha klänning idag på morsdag när vi skulle ut till kusinerna och grilla. Riktigt mysigt blev det. Vi, farföräldrarna, min fasters familj med hennes svärföräldrar och svåger. Vi har riktigt trevligt ihop

Imorse vaknade jag hos mormor, dit vi åkte igår för att hälsa på henne när vi ändå skulle neröver för att springa sprint DM. Där jag blev mer eller mindre spontat tvingad att springa.

Igår, innan vi åkte, frågade jag mamma: "Är jag anmäld imorgon?". "Nej" svarar hon då och då tänker jag att jag springer en öppen bana. Men när vi kommer till tävlingen och jag kollar startlistan för skojs skull hittar jag mitt egna namn där. En halvtimme före min start. Så jag går och hämtar min väska i bilden, 100 meter bort, och byter om. Ger mig ut på banan - en riktigt bra, lite klurigare än en vanlig sprint - och kommer i mål med dubbla vinnartiden.

Efter duschen pratade jag lite med de andra 16-löparna där de flesta nu slutar nian. Ibland annat Hylte har de haft dans en dag, ska ha en straffet med hela klassen och ska avsluta med traktor åkning - riktigt bonnigt enligt de själva och oss andra.

Vi spelade även fotboll mot de yngre deltagarna i hettan. Vi var äldre och fler, men de yngre hade bollsinne... Jag själv har en bollrädsla som snarare kan kallas skyddsinstinkt. Dessutom har jag lovat mig själv att kunna gå barfota en hel dag innan sommaren är slut. Får se hur det går nu när jag redan har ont i fötterna efter en halvtimmes spring på en grusplan...


Nej, nu ska jag tvätta mina fötter, ta kort på de böcker jag läst ut i veckan och går och sova.


Schlaf schön, träum von mir! =*

0 kommentarer