blä

jag har blivit fem år igen för att jag inte får lov att se det jag vill på tv. har blivit väldigt fäst i bönderna på tv nu i vinter att jag har dem som en fast punkt i min onsdag. och idag fick jag se första halvtimmen sen kommer pappa på i reklamen att han kan titta på annan tvo ch hittar på spåret. jag tycker att på spåret är kul. på fredagar. inte på onsdagar när jag ska titta på kära bönder. jag slog ihop datorn (som jag använder i reklampauserna för att inte missa något, men samtidigt ha bättre underhållning än reklam) med tårar i ögonen och sprang upp på mitt rum. låg i sängen och stortjöt i säkert fem minuter. kände mig jätteliten. och nu är jag inte alls på humör för att titta på lyckliga bönder. nu vill jag ha ond bråd död. eller nej. det vill jag inte. men jag är inte i rätt feeling för att titta på någon annans lycka. Tilläggas bör att jag var precis godkänd på tyskaprovet vi skrev förra veckan (anlednigen till att jag var precis godkänd var den att vi inte har betygs skalor, men jag hade 77,5 poäng och hälften låg på 79) (jag glömde alla prickarna i würde och skrev wurde i stället - hejdåtiopoäng). Och så fick vi tillbaka våra bokresentioner. Jag behöver träna på verböjningar. något jag lärde mig i sexan, sjuan. kul liv. och så var det tilltänkta tåget inställt. och när jag skulle betala mina första räkningar ever (skolkatalogen och en premunation på tidining) blev det ett tekniskt fel så jag måste göra om någon annan dag. kul dag. verkligen. Dock var det kul att vara på naturhistoriska med naturkunskapen. men jag tycker att det är väldigt dumt att de har tagit bort de seamesiska tvillingarna. "för det var en diskution om hur etniskt det var". herregud. de blev stoppade i burk för 150 år sedan. låt de vara kvar och ge dem ett historiskt värde! Imorgon struntar jag i internet helt. Jag äter gröt isttället.
0 kommentarer

Så galet trött

Jag sov mot mammas axel imorse. När jag vaknade en halvminut före vår hållplats sov hon också. Det är skönt att jag inte börjar förän klockan 11.15 vid Naturhistoriska. Planen är att skriva detta och sen gå i säng.
Fick en väldigt intressant läxa på relationer och mänskilgt växande imorse. Vi ska vara internetlösa i 24 timmar. Funderar på att ta det på torsdag. På torsdagar är jag hemma klockan 17. Och på torsdag är det gröt på Torpet. Sista riktiga orientering/löpträningen avslutas med risgrynsgröt. Och det vore inte en helt dum uppladdning inför julös till helgen. Får bara komma ihåg att packa imorgon så att det är gjort.
Och så hjälpte vi till att klä granen i entrén.
Bilderna är Nathalis och Felicias.
0 kommentarer

Idag är jag arton år och tre månader

Hade fetinghålet mellan att jag slutade klockan 13 och MEC-mötet började klockan 16:30 så jag var effektiv i biblioteket. Renskrev en grej till relationer och mänskligt växande samt min PA-intervju med farmor. Är väldigt nöjd. Dock är det inte så himla party att vara hemma klockan 19. Så jag dissade scouterna ikväll. Ska titta på Anno 1790 och gå och lägga mig. Samt tänka lite på när jag ska träna. Är inte så himla pepp på att springa när det är mörkt samt att jag misstänker en muskelbristning vid högerknät. Dock har den knappt kännts idag så det är nog säkert att börja träna igen.
0 kommentarer