Jane Eyre-prokrastinering

Jag är ganska trött och har ont i mina handleder. Det har kommit tillbaka och jag har varit hos arbetsteraputen, men slarvar lite med mina övningar. Att sitta vid datorn är värst. Därefter att skriva för hand (fast inte så mycket numera eftersom jag har fått en ergonomi-grej att sätta på pennan) och att hålla i böcker när jag läser. Egentligen borde jag läsa Jane Eyre istället för att blogga, men nästa kapitel är förlångt för att jag ska hinna det innan träningen så det vår vänta. Har sextio sidor kvar och det ska vara utläst tills i morgon. Läste Jane Eyre 10:00-15:30 idag, med undantag för lunchpaus. Hann runt 200 sidor. Ni förstår att det är en tung bok, i flera bemärkelser. Fast jag har en pocketversion så den är inte så tung i gram, men handlederna protesterar i längden. Och ögonen eftersom bokstäverna är så små. Men jag hinner kanske tjugo sidor ikväll efter träningen och de resterande fyrtio i morgon på tåget och innan seminariet. Vi får hoppas. Annars har handlingen redan avslöjats i övrig kurslitteratur och då tycker jag att det är okej att ha läst 490 av 550 sidor.
 
 
Här är en bild från när jag var ute och promenerade i förra veckan och skrämde vildsvinskultingar, trampade ihjäl mördarsniglar samt plockade gullvivor (på egen mark).
 
1 kommentar

Kort uppdatering

Uppdaterar typ aldrig nu mera. Fast jag vill. Men jag priotiterar det inte tillräckligt. Sitter sällan med datorn över huvud taget numera. Det blir på tisdagar (när Tony är på scouter), när jag skriver tenta och eventuellt någongång på helgen. Eftersom jag sitter sitt fem dagar i veckan och läser så är det skönt att inte sitta still framför en skärm för att ta in ytterligare information även på helgen. Där har ni anledningen! 
 
Hur som, jag har skaffat instagram! Nu när jag äntligen har en telefon som tar vettiga bilder så vill jag också vara med i klubben som delar med sig av sin vardag. Hittills har det blivit tre inlägg och det lär nog bli fler med tiden. Så här såg det ut i tisdags när jag läste kurslitteratur utomhus:
 
 
0 kommentarer