Nyårsveckan

Jag är åter igen placerad i soffan med en sovande Tony, men denna gång har jag hans huvud mot mitt lår i stället för hans kalla fötter. Vi har varit friska från våra förkylingar i cirka en vecka, men jag snyter fortfarande förkylningsnor emellanåt. 
 
Nyårsafton var tämligen lugn. Under tidig eftermiddag deltog jag för första gången i Friskis nyårsjympa - roligt och vansinnit svettigt! Kvällen spenderades hemma i lugn och ro med Tony med god mat och Othello. När klockan började närma sig midnatt klädde vi på oss ordentligt, tog ficklamporna och gick upp på berget. Därifrån hade vi utsikt över helahalva stan och tittade på fyverkerier i snålblåst under en tjock filt.
 
 
Min mobilkamera lämnar mycket att önska gällande bildkvalitet, men vi såg långt.
 
Vårt jullov har varit tämligen kort, då Tony började arbeta igen i måndags och min skola började i tisdags. Det är en vecka kvar av höstterminens kärnkurser (ett examinerade seminarium och en hemtenta) innan vårterminen börjar på riktigt. Och då börjar våra ämnesstuder - så jag ska läsa svenska! Dessutom ska jag få komma tillbaka till Humanisten och slippa fara runt i halva stan beroende på instutition, samt få kortare resa till skolan. Är väligt peppad på detta!
 
 
Igår åt vi på Humanisten efter föreläsningarna och det snöade! Hemma i Kungsbacka är det florsockertunt med snö, men kallt så det räcker...
 
0 kommentarer