SE1A

Det är min nya klass det. S:et står för Samhäll och E:et för Estet. Resten kan ni nog räkna ut själva. Fast det känns lite synd att ha blivit en A:are efter att ha varit B:are i fyra år. Men jag ska väl överleva. Klassen består av 28 tjejer (var av typ 7 börjar på E) och fem killar. Det känns oxå konstigt efter att komma ifrån en klass med 9 tjejer och 16 killar. Studiehandledarna (mentorer/klassföreståndare) är trevliga. Maten smakade helt okej. Skolan är stor. Både aulan och gympasalen är sjukt häftiga med pelare, högt till tak, orgel och kyrkbänkar. Och ateljen, högst upp, är sjukt luftig och ljus. först är det fönster på sidorna, därefter ett platt tak - helt i glas och sen är det ett trekantstak med yttligare fönster för att passa in i omgivningen. Och vi har bytt namn på fotostudion till Tomheten för det är helt vitt och tomt. Med undantag för en stege och ett rör i taket.
Stilarna är ytters varierade. Allt i från extrema j-poppare till inde till emo till fjortis (utan sönder blonderat hår och en sminkkaka i ansiktet).
Och minst två i min klass har haft svininflensa ^^,

Det enda dåliga än så länge är att jag går till 17,00 på fredagar...
1 kommentar
Kinga

hej!

teckningsstilen kallas fackteckning, och är en väldigt vacker teckningsstil som modedesigners använder sig av för att skissa upp sina plagg, de har onormalt långa ben och kroppar, men de e snyggt!